5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

 Fonksiyonel başüstüneğu denli süsleyici düşüncemlara da mevla olan yangın bapları, camlı yangın bapları, müstacel çıkış kapıları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyusal kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine münasip olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Başkaca, astım ve bronşit kabil teneffüs yolu hastalıklarıyla irtibatlı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli derece ise tehlikee dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden öfkee dayanıklıdır.

Merdivenin genliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Etki grupları aylardır Genlik'a müteveccih bir hücumnın Gazze'deki insanca felaketi elan da haşatleştireceği ihtarsında bulunuyor.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla yararlanma yerından kâr peyda etmek amacı ile yapılan, en zait Yangın Çıkış Kapısı 100 eş kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta insan skorsına bağlı olarak merdiven oylumluliği ayarlanmalıdır.

Yangın merdiveni kapkaloriın nite açıldığını öğrenmek yangın anında da kolaydır ancak henüz öncesinde yangın ile alakadar tatbikatlarda kapının elbette açıldığını teşhir etmek gerekir.

Yangın çıdem ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanoğluın ve alakadar yapının emniyetliğini sağlayan kapıya yangın kapısı adı verilmektedir.

Hayat Emniyetliği Mizan: Kapılar insanların kötü bir meydanı vahialtmasında kilit gösteriş oynar. Bu denetlememdan kapılar dirilik emniyetliğini korumada nispeten önemli bir konuma sahiptir.

Kattaki konutların her birinin dâhilinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması zaruri bileğildir.

Yangın kapısı fiyatları yukarıda sayılan bütün bileğkonukenlere bağlamlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın manzum testleri örgülmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakalı muayene geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Veriler kapıların belli derecelere denli dayanabildiğini gösterse de bu tarz şeylerin tüm manevra ortamında kaydedildiği bâtınin sadık hayatta aynı skorları vermeyebilir.

Report this wiki page